Kızlarla Canlı Chat

Omegle Benzeri Siteler | Rulet Chat | Canlı Sohbet | Rastgele Sohbet


Cam4 kızlarıyla online kameralı sohbet etmek artık çok kolay. Cam4 engeline takılmadan kızlarla kameralı sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.

11 Nisan 2014 Cuma

Omegle Benzeri Siteler

Omegle, ücretsiz kameralı sohbet hizmeti sunan sitelerden biridir ve kayıtsız sohbet özelliği ile insanlara anında sohbet olanağı tanımaktadır. Kurallara bağlı olmadan dilediğiniz kişi ile dilediğiniz şekilde canlı chat imkanı sağlamaktadır.


Omegle sunduğu özelliklerden dolayı bazen sıkıcı bir sistem haline gelmektedir. Bu da insanları omegle benzeri siteler aramaya itmektedir.



Omegle Kameralı Sohbetin Kötü Yönleri
1- Omegle flash player alt yapısı ile çalıştığından bilgisayarınızda player kurulu değilse kullanamazsınız. Aynı şekilde telefon ile de bu siteyi kullanamazsınız.
2- Omegle canlı chat biraz yavaş çalışıyor ve yüksek gecikmeli olarak görüntü iletiyor.
3- Omegle şikayet et gibi bir buton olmadığından, kameralı sohbet odalarında uygun bulmayacağınız davranışlar sergileyen üyeler ile karşılabiliyorsunuz.


Bu gibi bazı sorunlar insanları Chatroulette benzeri siteler arayışına sokuyor. Aşağıda sizin için Omegle alternatifi siteler listesi oluşturduk. Bu listedeki canlı chat sitelerini inceleyebilir, beğenilerinize uygun bulduğunuz bir tanesinde kameralı sohbet etmenin keyfini çıkartabilirsiniz.


1- ChatRoulette
2- Strangermeetup
3- Cam Stumble
4- ChatGig
5- RanChat
6- Roulette Chat
7- RandomChat.me
8- Chat Random
9- TinyChat
10- 6 Rounds
11- FunYo
12- A Pumpkin Patch
13- RoundChat
14- Kittehroulette
15- Chat Stock
16- FlipChat
17- Tworl
18- Camstumble
19- Chatshock
20- FlirtSpin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder