Kızlarla Canlı Chat

Omegle Benzeri Siteler | Rulet Chat | Canlı Sohbet | Rastgele Sohbet


Cam4 kızlarıyla online kameralı sohbet etmek artık çok kolay. Cam4 engeline takılmadan kızlarla kameralı sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Funyo Kameralı Chat - Yeni Tasarım

Funyo kameralı sohbeti keyifli ve eğlenceli halde tutmaya çalışan sitelerin başında geliyor. Kameralı chat ve sosyal medya özelliklerini iyi dengelenmiş bir halde bir arada bulunduran bu sitede, rastgele erkekler veya bayanlarla canlı sohbete katılabilirsiniz. Dilerseniz detaylı bir seçim yapıp; kameralı sohbete katılacağınız üyenin ülkesini ve cinsiyetini seçebilirsiniz. Böylece hemen sohbet etmekten keyif alacağınız doğru kişileri bulabilirsiniz. Genel bir tasarım değişimine giden Funyo ile canlı ve görüntülü sohbetlere katılmak artık eskisine göre çok daha eğlenceli bir hal aldı.

Yeni Tasarım

Eski tasarımına göre yenisi oldukça şık görünüyor. Siteye girdiğinizde sunulan özellikler ile boğuşmak yerine, temel kameralı chat özelliklerini inceleyebiliyorsunuz. Böylece nasıl bir sohbet istediğinizi daha kolay belirleyebiliyor ve keyifli sohbete hızlıca katılabiliyorsunuz.


Sayfalar arasında gezinirken sağlanan üst menü ile, dilediğiniz sayfaya kolayca gidebiliyor ve dilediğiniz üye ile kameralı sohbet edebiliyorsunuz.


Özellikler

Site değişik türde kameralı sohbetler sunuyor. Bunlar arasında rastgele kameralı sohbet, kızlarla görüntülü sohbet ve gay sohbetleri bulunuyor. Bu özellikler ile Funyo diğer kameralı sohbet sitelerinden ayrılıyor ve vakit geçirmesi keyifli bir yere dönüşüyor. Yeni tasarım ile bu 3 özellik kullanımı kolay bir hal alırken, diğer ufak tefek özellikler ile boğuşmamız son buluyor.


Funyonun sağladığı temel özelliklere değinelim.


Rastgele Sohbet

Bu özelliği ile Funyo, tam olarak bir Chatroulette alternatifi olduğunu gösteriyor. Dilediğiniz gibi değişik insanlar ile canlı sohbete katılabileceğiniz bu özellik ile sıradaki butonuyla sizi başka bir erkek veya bayanla kameralı sohbet edebileceğiniz odaya gönderiyor. Anlık binlerce online kişi olduğundan, dilediğinizi bulana kadar rulet sohbet tarzı görüntülü sohbete devam edebilirsiniz.


Kızlarla Canlı Sohbet

Bu özellik isminden de belli olduğu gibi sizi sadece kızlarla sohbet edebileceğiniz odalara yönlendiriyor. Sizi birisiyle eşleştirirken asla erkek kullanıcılar ile eşleştirmiyor. Böylece sadece bayanlarla sohbet etmek isteyen erkek veya bayan üyeler için büyük bir kolaylık sağlamış oluyor.

Gay Sohbet

Bu özellik ise sadece erkek gaylerle kameralı sohbet etmek isteyen kullanıcılar için büyük bir kolaylık gibi görünüyor.


Siz de Funyoda sunulan bu özellikleri keşfetmek için siteye uğramalı ve yeni arayüzün keyfini çıkartmalısınız.


İyi sohbetler dileriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder