Kızlarla Canlı Chat

Omegle Benzeri Siteler | Rulet Chat | Canlı Sohbet | Rastgele Sohbet


Cam4 kızlarıyla online kameralı sohbet etmek artık çok kolay. Cam4 engeline takılmadan kızlarla kameralı sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.

11 Nisan 2014 Cuma

Chatroulette Benzeri Siteler

Kameralı sohbet siteleri arasına ilk katılan sitelerden olan Chatroulette, artık bazı kullanıcıların canını sıkmaya başlamış gibi görünüyor. Engellemeler ve güvenlik kodları ile uğraşmaktan sıkılmış olabilirsiniz ve Chatroulette benzeri siteler arayışına girmiş olabilirsiniz. Sizin için Chatroulette benzeri sitelerden oluşan bir liste hazırladık. Görüntülü chat hizmeti veren bu sitelerin çoğunda günde binlerce insan online oluyor ve bazıları Chatroulette ‘nin sağlamadığı hizmetler sağlıyor.


Omegle

Omegle ve Chatroulette canlı chat sitelerinin en başta gelenlerinden olmuşlardır. Omegle kullanım kolaylığı ve basit arayüzü ile Chatrouletteye iyi bir alternatif gibi görünüyor. Üyeliksiz kameralı sohbet ve üyeliksiz canlı chat hizmeti veren Omegle’yi denemediyseniz, canlı sohbet odalarına göz atmanızı öneririz.


Bazoocam

Rastgele kullanıcılar ile canlı chat hizmeti veren Bazoocam de iyi bir Chatroulette alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Görüntülü chat odalarında erkeklerle ve kızlarla chat yapabilir, görüntülü sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.


iMeetzu

IMeetzu ile karşılıklı canlı chat yapabileceğiniz gibi, grup sohbet odalarında da kameralı chatin tadını çıkartabilirsiniz. Görüntü kalitesi ve hızı oldukça iyi olan bu kameralı sohbet sitesi, aynı zamanda mobil canlı sohbet desteği de sunmaktadır.


FaceBuzz

Üyeliksiz kameralı sohbet hizmeti sunan bu site de misafir olarak canlı sohbete katılabilirsiniz. Eğer webcaminiz yoksa, metin ve sesli sohbete de katılabilirsiniz.


ChatRandom

İsminden de anlaşılabileceği gibi rastgele kullanıcılar ile canlı ve görüntülü sohbet hizmeti veren bu site Chatroulette mantığında çalışan iyi bir kameralı sohbet alternatifidir. Kullanan insanların epey övgü ile bahsettiği bu sitede, eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni kameralı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.


Camzap

Eğer gerçek kişilerle canlı ve yüz yüze sohbet etmekten keyif alıyorsanız, Camzap iyi bir alternatif olabilir. Kayıtsız canlı sohbet hizmeti sağlayan bu siteye girip kamera kullanımı iznini verdikten sonra doğrudan canlı chat yapmaya başlayabilirsiniz.


TinyChat

Tinychat alternatiflerine göre yeni olsa da, çok hızlı büyüdü ve kameralı sohbet siteleri arasında iyi bir yer kazandı. Metin sohbeti, sesli sohbet ve kameralı sohbet hizmeti veren bu sitede günde binlerce kişi online olmaktadır. Dilediğiniz kameralı arkadaşlık için bu siteyi denemenizi öneririz.


CamFrog

Canlı sohbet hizmeti veren ilk siteler arasında bulunan CamFrog, şu anda 100 milyon üyesi olduğunu iddia etmektedir. Bire bir ücretsiz kameralı sohbet edebilirsiniz. Ek özellikler ve avantajlar için pro üye olmalısınız. Sitenin sunduğu programı bilgisayarınıza indirerek doğrudan masaüstünüzden canlı sohbet odalarına girebilirsiniz.


Tohla

Karşılıklı sohbet ve grup chat gibi özellikler sağlayan Tohlada, alternatifleri kadar fazla online kullanıcı olmasa da gittikçe artan bir kullanıcı kitlesi olduğunu söyleyebiliriz.


Streamberry

Siteye girdikten sonra dilediğiniz kameralı sohbet odasında erkeklerle veya kızlarla chat yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer kameranız yoksa veya görüntünüzü paylaşmak istemiyorsanız, metin ve sesli sohbet hizmetini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder