Kızlarla Canlı Chat

Omegle Benzeri Siteler | Rulet Chat | Canlı Sohbet | Rastgele Sohbet


Cam4 kızlarıyla online kameralı sohbet etmek artık çok kolay. Cam4 engeline takılmadan kızlarla kameralı sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.

15 Nisan 2014 Salı

Omegle Alternatifi Siteler : ChatRT

ChatRT kameralı sohbet siteleri arasına yeni katılanlardan ve kendinin Omegle ve Chatroulette den daha iyi olduğunu iddaa ediyor. Bu görüntülü sohbet sitesi daha iyi midir bilmiyoruz ama daha kötü olmadığı hayli açık. Kullanışlı ve basit arayüzü insanı saatlerce sitede tutabiliyor.

ChatRT.com adresinde yabancılarla canlı sesli ve yazı tabanlı chate katılabilirsiniz. Bayanlarla sohbet etmenin yanında baylarla de sohbet edebilirsiniz. Bunu yapmak ve bedava canlı chate katılmak için kayıt bile olmanız gerekmiyor.

Kameralı chate katılmak için yapmanız gereken ilk şey ChatRT sitesine gitmek ve anasayfanın aslında kameralı chat alanı olduğunu göreceksiniz. Bu sayfanın yüklenmesi bir kaç saniye sürecektir ve yüklemenin tamamlanmasıyla sohbet odalarını karşınızda bulacaksınız.

İlginizi Çekebilir: Omeglede Kızlarla Sohbet

ChatRT sayfasında sohbet odaları yüklendikten sonra kameranızı kullanmak için izin isteyecektir. Görüntünüzü iletmek dilerseniz buna izin vermeniz gereklidir. Sizin kamera görüntünüz sayfanın ortasında yer alırken, karşınızdaki bayan yada erkeğin görüntüsü ekranın solunda bulunur. Diğer bütün kullanıcıları da ekranın sağında görebilirsiniz.

Görüntülü bayanları ve erkekleri isteklerinize en yararlı olanları bulmak için ayıklayabilirsiniz. Dili ingilizce olan bu siteyi altı değişik dilde kullanabilirsiniz.

Kısacası ChatRT görüntülü sohbet ve canlı chat için iyi bir site ve keşfetmenize değecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder